World Trade Centers i världen

Kom närmare världen

World Trade Centers Association stimulerar handel och investeringsmöjligheter för kommersiella byggherrar, byråer för ekonomisk utveckling och internationella företag som vill ansluta globalt och blomstra lokalt.

Vår förening fungerar som en “internationellt ekosystem” av global gemenskap, ikoniska byggnader och integrerade handelstjänster inom ramen för ett prestigefyllt varumärke.

Det exklusiva varumärket “World Trade Center” och “WTC” egenskaper och handel serviceorganisationer finns i mer än 90 länder och stöds av 15 000 WTC medlemmar som levererar integrerade, ömsesidiga resurser för att lösa ditt företags behov.

Läs mer om WTC runt om i världen

WTC Växjö

World Trade Center i Växjö, beläget intill centralstation, invigdes i september 2016. Tillsammans med Växjö kommun och Skanska utvecklade Kärnhem World Trade Center i Växjö. Kontorsbyggnaden på 7 000 m2 är certifierad enligt Leed Platinum och blir Växjös grönaste kontorsbyggnad med energieffektivisering i alla val och lösningar.

WTC Växjö erbjuder bland annat:
• Café och Lobby/lounge med WiFi
• Utställningsyta
• 5 konferenslokaler på bottenplan och 1 på takvåningen med plats för 6 till 100 personer
• Reception, catering och konferenslunch, lokalvård, kaffe, frukt samt andra servicetjänster
• Telefonpassning och telefonväxel, kopiering och övriga kontorstjänster
• Post- och pakettjänster inkl postboxar
• Parkering och garageplatser

FÖRMÅNER FÖR MEDLEMMAR I WTC CLUB

Alla våra hyresgäster blir per automatik medlemmar i WTC Club. Som medlem får du och ditt företag tillgång till ett brett utbud av tjänster och rabatter. Via WTC Club får du även tillgång till både kunskap och nätverk genom t ex. utbildningar, seminarier, affärsresor och medlemsträffar på teman inom tillväxt, handel, ledarskap och finansiering. Allt för att underlätta ditt företagande.

Som medlem ges du också möjlighet att nyttja tjänster och faciliteter till rabatterade priser på andra World Trade Centers i Norden, Europa och Världen.

För mer information: www.wtca.org